Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανός τζιχαντιστής καλεί τους συμπατριώτες να πάρουν τα όπλα (βίντεο)

Γερμανός τζιχαντιστής καλεί τους συμπατριώτες να πάρουν τα όπλα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Κάιντα, Αλ Σεμπάμπ, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σομαλία, Τζιχαντιστές,

“Σας ρωτώ: Γιατί μένετε σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνούν εύχονται να φύγετε από εκεί; Για τόσα πολλά χρόνια μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ο Αλλάχ μας φέρνει απεσταλμένους που φέρουν το δικό του μήνυμα Αλήθειας. Γιατί αρνιόμαστε να τους ακολουθήσουμε; Αυτή είναι η τελευταία του έκκληση, ακολουθείστε!”

Με αυτά τα λόγια ο Γερμανός τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους καλεί τους συμπατριώτες του να πάρουν τα όπλα και να πολεμήσουν.

Γιατί όπως εξηγεί πρέπει να ξεσηκωθούν χωρίς να φοβούνται τον εχθρό.

Και αυτό το νέο μήνυμα – βίντεο του τζιχαντιστή έχει θέσει σε επιφυλακή τις αρχές της χώρας, που όπως σημειώνουν τουλάχιστον 370 Γερμανοί πολίτες πολεμούν αυτή την στιγμή στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους.

Πριν από λίγες ημέρες 7 τζιχαντιστές συνελήφθησαν στην Γερμανία.

Τρεις που επέστρεφαν από την Σομαλία, όπου είχαν εκπαιδευτεί και πολεμούσαν στο πλευρό των τζιχαντιστών της Αλ Σαμπαάμπ και άλλοι που ετοιμάζονταν να φύγουν για την Συρία και πολεμήσουν.

Σχετικά άρθρα