Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία πούλησε σε Αλβανία και Κατάρ το IHAMAX φορητό σύστημα προειδοποίησης ντρον

Η Τουρκία πούλησε σε Αλβανία και Κατάρ το IHAMAX φορητό σύστημα προειδοποίησης ντρον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Κατάρ, Τουρκία,

Μια εταιρεία αμυντικής βιομηχανίας με έδρα την Τουρκία, η οποία παράγει συστήματα κατά των drone για τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για την αντιμετώπιση των διαφόρων απειλών από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), εξήγαγε τα συστήματά της στο Κατάρ και την Αλβανία.

Η National War Technologies Defense Systems Inc., που εδρεύει στη νότια επαρχία της Αττάλειας, εργάζεται σε προγράμματα κατά των drone για περίπου 25 χρόνια.

Οι δύο χώρες έγιναν οι πρώτες από το εξωτερικό που αγόρασαν το προϊόν της εταιρείας, ενώ αξιωματούχοι της εταιρείας δήλωσαν ότι διεξάγονται διαπραγματεύσεις με άλλες χώρες σύμφωνα με τις άδειες που δόθηκαν από την Εθνική Αμυντική Βιομηχανία.

Ο Μπεκίρ Γιαλτζίν, συντονιστής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, δήλωσε ότι το προϊόν τους με την ονομασία «IHAMAX», το οποίο εξήχθη στις δύο εν λόγω χώρες, σχεδιάστηκε κατά των απειλών με drone και είναι ανώτερο από του είδους του σε πολλούς τομείς.

Η φορητή συσκευή 3 έως 4 κιλών παρέχει γραμμική και κυκλική προστασία.

Η κυκλική προστασία επιτρέπει ιδιαίτερα αποτελεσματικές λύσεις ενάντια σε απειλές αγέλης.

Το «IHAMAX» είναι αποτελεσματικό έως και 2 χιλιόμετρα μακριά, ανάλογα με τις γεωγραφικές συνθήκες και τη σύνδεσή του με το κέντρο διοίκησης, μεταδίδει η Daily Sabah.

Σχετικά άρθρα