Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ντέιβιντ Κάμερον θα βομβαρδίσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία

Ο Ντέιβιντ Κάμερον θα βομβαρδίσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιβιντ Κάμερον, Συρία, Τζιχαντιστές, Φίλιπ Χάμοντ,

Ο Ντέιβιντ Κάμερον αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για ανάληψη στρατιωτικής δράσης ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Η θέση αυτή, που εκφράστηκε από εκπρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού, ήρθε να “διορθώσει” τον υπουργό Εξωτερικών Φίλιπ Χάμοντ που είχε πει μερικές ώρες νωρίτερα ότι η Βρετανία δεν θα λάβει μέρος σε ενδεχόμενες αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.

Νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε διάγγελμά του είπε ότι ενέκρινε Αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές οι οποίες θα γίνουν για πρώτη φορά στην επικράτεια της Συρίας, αλλά και περισσότερες επιδρομές στο Ιράκ, σηματοδοτώντας τη διεύρυνση της εκστρατείας εναντίον της εξτρεμιστικής οργάνωσης.

«Σε όρους αεροπορικής δυνάμεως, ο πρωθυπουργός δεν έχει αποκλείσει τίποτε και αυτή είναι η θέση» της Ντάουνινγκ Στριτ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα