Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΦΡΙΚΗ: Οι νεοναζί του Κιέβου αποκεφαλίζουν Ρώσους (βίντεο)

ΦΡΙΚΗ: Οι νεοναζί του Κιέβου αποκεφαλίζουν Ρώσους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνγκελα Μέρκελ, Αποκεφαλισμός, Βίντεο, Δεξιός Τομέας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ουκρανία, Ρωσία, Τάγμα Αζόφ, Τάγμα Αϊντάρ, Τζιχαντιστές,

Η είδηση σοκάρει.

Ουκρανοί νεοναζί, διεκδικώντας την φρίκη του Ισλαμικού Κράτους στο Ευρωπαϊκό έδαφος, αποκεφάλισαν δύο πολιτοφύλακες, που πολεμούσαν στο πλευρό των Ρώσων και έστειλαν στους συγγενείς τους μέσα σε κουτί, τα κεφάλια.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από την μητέρα του ενός πολιτοφύλακα που μίλησε σε ουκρανικό μέσο.

Την είδηση την είχαν μεταδώσει τόσο τόσο το ρώσικο δίκτυο NTV όσο και το πρακτορείο ANNA, όμως επιβεβαιώθηκε από το δίκτυο Pravilnoe TV, που έχει έδρα το Κίεβο.

Το Pravilnoe, μίλησε με την μητέρα του ενός στρατιώτη, που δήλωσε ότι ο γιος της πολεμούσε στο πλευρό των Ρώσων αυτονομιστών και επιβεβαίωσε την φρικιαστική είδηση, ότι της έστειλαν μέσα σε ξύλινο κουτί το κεφάλι του σημειώνει το αμερικανικό περιοδικό Newsweek.

Η είδηση είναι τόσο σοκαριστική, που πραγματικά τα σχόλια μοιάζουν τόσο μικρά και λίγα απέναντι στο ίδιο το γεγονός.

Δυστυχώς από την αρχή που ξέσπασε ο εμφύλιος στην Ουκρανία στο Tribune σημειώναμε πάντα πόσο επικίνδυνοι είναι οι νεοναζί του Κιέβου που ελέγχουν την κατάσταση.

Από τον Γιατσένιουκ και τον Σβόμποντα έως τον Δεξιό Τομέα και τα ναζιστικά τάγματα Αζόφ και Αϊντάρ, που έκαναν φρικιαστικά εγκλήματα σε όλη την διάρκεια του πολέμου.

Ως πότε η κυρία Μέρκελ, η Καγκελάριος μιας χώρας που έχει σημαδευτεί από την Ναζιστική περίοδο της ιστορίας της, μπορεί να υποστηρίζει τους ναζί – δολοφόνους και να καλύπτει αυτά τα εγκλήματα;

Ως πότε η Ευρώπη μπορεί να στηρίζει οικονομικά το “φίδι” του ναζισμού, που πλέον έχει μεταλλαχθεί και επίσημα σε “τζιχαντιστοναζί” κίνημα και να θέλει να τους βάλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Σύμφωνα με το Newsweek τα ναζιστικά τάγματα Αζόφ και Αϊντάρ καθώς και οι υπόλοιπες παραστρατιωτικές ομάδες που πολεμούν κάτω από την σκέπη της κυβέρνησης του Κιέβου, χρηματοδοτούνται από του Ουκρανούς ολιγάρχες.

Σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό Newsweek,ο ουκρανός ολιγάρχης Ihor Kolomoyskyi δημοσίως έχει δηλώσει ότι χρηματοδοτεί αυτές τις ναζιστικές ομάδες.

Την άνοιξη μάλιστα έδινε 10.000 δολάρια σε αυτές τις οργανώσεις, για κάθε νεκρό Ρώσο στρατιώτη.

Με αυτούς λοιπόν τους επιχειρηματίες θα κάνει δουλειές η Ευρώπη;

Δείτε την φωτογραφία των 2 αποκεφαλισμένων Ρώσων που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

AIDAR 1

Σχετικά άρθρα