Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συλλαμβάνουν 12 Βρετανούς συνεργάτες του “Τζον” στο Ισλαμικό Κράτος

Συλλαμβάνουν 12 Βρετανούς συνεργάτες του “Τζον” στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Στίβεν Σότλοφ, Τζέιμς Φόλεϊ, Τζιχαντιστές,

Έτοιμες για συλλήψεις 12 Βρετανών συνεργατών του Τζον, του τζιχαντιστή που αποκεφάλισε τους δύο Αμερικανούς δημοσιογράφους είναι οι βρετανικές και αμερικανικές αρχές.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror, η ταυτότητα του Τζον, που δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τον Τζέιμς Φόλεϊ και τον Στίβεν Σότλοφ, αναμένεται να αποκαλυφθεί τις προσεχείς ημέρες, καθώς οι έρευνες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η ταυτότητα του τζιχαντιστή που με τις θηριωδίες του έκανε το γύρο του κόσμου είναι πλέον γνωστή.

Ο εκτελεστής είναι ένας από τους τέσσερις Βρετανούς που έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους, γνωστοί με το παρατσούκλι Beatles και οι οποίοι κρατούν ομήρους στη Συρία.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η Mirror οι αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είναι πλέον σε θέση να μιλήσουν με σιγουριά για την ταυτότητα των τριών από τους τέσσερις ακραίους ισλαμιστές.

Σχετικά άρθρα