Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γυναίκα του Ερντογάν ζει στη χλιδή ενώ η Τουρκία καταρρέει (φωτο)

Η γυναίκα του Ερντογάν ζει στη χλιδή ενώ η Τουρκία καταρρέει (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμινέ Ερντογάν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η οικογένεια του ζουν μέσα στη χλιδή ενώ η Τουρκία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Τουρκία η χρυσή βρύση στην κουζίνα στο Λευκό Παλάτι της γυναίκας του Σουλτάνου, Εμινέ.

Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας φωτογραφήθηκε στην κουζίνα να φτιάχνει γλυκά και να στέλνει τις ευχές της με αφορμή τον εορτασμό της Ασούρα, μέσω του twitter της.

Αλλά το βλέμμα επικεντρώθηκε στις βρύσες με τα φύλλα χρυσού αξίας 10.000 λιρών με 13.000 λιρών αντίστοιχα, την ώρα που η τουρκική λίρα καταρρέει και η φορολογία στην Τουρκία αυξάνεται κατά 25%

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν είναι λάτρης της πολυτέλειας και της χλιδής με τις μαντίλες που φορά να αγγίζουν και τα 6.000 ευρώ ενώ έχει πάθος με τα ακριβά πράγματα.

Η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν έχει πάθος με τα πανάκριβα ψώνια και δεν το κρύβει.

To 2015 έκλεισε εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες για να ψωνίσει ανενόχλητη ρούχα και παπούτσια, την ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν στην πόλη για να μιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες για το προσφυγικό.

Δεν πτοήθηκε ούτε από τις φωνές του εξαγριωμένου πλήθους, που διαμαρτυρόταν γιατί δεν μπορούσε να κάνει τα ψώνια του.

Αν και η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι ήθελε να αυτοκτονήσει όταν ο αδερφός της την ανάγκασε να φορέσει μαντίλα σε ηλικία 15 ετών, πλέον φαίνεται ότι το ξεπέρασε και πλέον οι μαντήλες έχουν γίνει για αυτήν φετίχ.

Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της τη βλέπουμε με διαφορετική μαντίλα, όλες τους πανάκριβες με την αξία τους να αγγίζει τα 6.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα