Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζο Μπάιντεν λέει ότι είναι το «φως» και ο Τραμπ το «σκότος»

Ο Τζο Μπάιντεν λέει ότι είναι το «φως» και ο Τραμπ το «σκότος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, Τζο Μπάιντεν,

Σαν μια μάχη του φωτός με το σκοτάδι παρουσίασε ο Τζο Μπάιντεν την αναμέτρησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο. Δυόμιση μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, βαρύ πλήγμα για τον Τραμπ αποτελεί η σύλληψη του πρώην συμβούλου του, Στιβ Μπάνον για απάτη.

Με πυροτεχνήματα… μάσκες και αποστάσεις… και με τον 77χρονο Τζο Μπάιντεν επίσημα πια προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό του για την αντιπροεδρία την Κάμαλα Χάρι, το διαδικτυακό συνέδριο των Δημοκρατικών ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Αποδεχόμενος το χρίσμα, ο Μπάιντεν στηλίτευσε τα τέσσερα χρόνια της προεδρίας Τραμπ, ως «εποχή του σκότους».

Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο «χειρότερος εφιάλτης», αντέτεινε ενώπιον υποστηρικτών του ο Ντόναλντ Τραμπ, που έρχεται δεύτερος στις δημοσκοπήσεις.

Και μέσα από το υπερσυντηρητικό δίκτυο FOX επανέφερε τα σενάρια νοθείας, μέσω της επιστολικής ψήφου.

Συνελήφθη ο Μπάνον

Βαρύ πλήγμα για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ αποτελεί η χθεσινή σύλληψη του ακροδεξιού Στιβ Μπάνον, αρχιτέκτονα της εκλογής του το 2016 και πρώην στενού προεδρικού συμβούλου. Κατηγορείται για απάτη, μέσω μη κυβερνητικής οργάνωσης που συγκέντρωνε δωρεές για το αμφιλεγόμενο τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό. Ο ίδιος ο Τραμπ έσπευσε να πάρει αποστάσεις.

Σχετικά άρθρα