Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία Κορωνοϊός: 5.204 νέα κρούσματα – Τέταρτη σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως

Ρωσία Κορωνοϊός: 5.204 νέα κρούσματα – Τέταρτη σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ρωσία,

Η Ρωσία ανακοίνωσε 5.204 νέα κρούσματα του κορωνοϊού την Τετάρτη, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 866.627, ο τέταρτος υψηλότερος στον κόσμο.

Η αρμόδια ρωσική υπηρεσία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανακοίνωσε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο το Reuters, ότι 139 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 14.490.

Την παραγωγή ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού τον Νοέμβριο σχεδιάζει το Κρατικό Ερευνητικό Κέντρο Ιολογίας και Βιοτεχνολογίας της Ρωσίας, Vektor, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Ρινάτ Μαξιούτοφ.

Μιλώντας στον ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 1, ο ίδιος είπε ότι η σταδιακή μετάβαση από τον εμβολιασμό ειδικών και υψηλού κινδύνου ομάδων στον μαζικό εμβολιασμό μπορεί να αναμένεται για το τέλος του τρέχοντος έτους και τις αρχές του επόμενου.

«Αναμένουμε να ξεκινήσουμε την παραγωγή τον Νοέμβριο αυτού του χρόνου.

»Επομένως, προς το τέλος του χρόνου και τις αρχές του επόμενου, μπορούμε να μιλάμε για τη μετάβαση από τον εμβολιασμό των ομάδων υψηλού κινδύνου στον μαζικό εμβολιασμό», είπε ο Μαξιούτοφ σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Σχετικά άρθρα