Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην πρόεδρος της Αργεντινής ξαναπαντρεύεται την ίδια γυναίκα μετά από 30 χρόνια

Πρώην πρόεδρος της Αργεντινής ξαναπαντρεύεται την ίδια γυναίκα μετά από 30 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή,

Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής Κάρλος Μένεμ, ο οποίος βρισκόταν στην εξουσία της λατινοαμερικανικής χώρας από το 1989 ως το 1999, θα ξαναπαντρευτεί την πρώην σύζυγό του Σουλέμα Γιόμα τριάντα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ανακοίνωσε ο δικηγόρος Ντάριο Αλεσάντρο μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης.

Ο Μένεμ, γερουσιαστής από το 2005, γιόρτασε τα 90α γενέθλιά του στις 2 Ιουλίου μετά τη νοσηλεία του για 15 ημέρες τον Ιούνιο λόγω πνευμονίας.

Ο Κάρλος Μένεμ παντρεύεται την ερχόμενη εβδομάδα την Σουλέμα Γιόμα, δήλωσε ο δικηγόρος στην εκπομπή TN Show του δικτύου América.

Θα τους παντρέψει ένας δικαστής στο σπίτι καθώς είναι 90 ετών και είχε πρόβλημα υγείας, πρόσθεσε.

Ο γάμος το 1966 του Κάρλος Μένεμ και της Σουλέμα Γιόμα, οι οποίοι απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κάρλος τζούνιορ και την Σουλεμίτα, λύθηκε έπειτα από τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε το 1990 όταν ο τότε πρόεδρος εκδίωξε την σύζυγό του από την επίσημη κατοικία του.

Η αναγγελία του νέου γάμου τους συμπίπτει με αυτήν του γάμου μεταξύ της δεύτερης πρώην συζύγου του Κάρλος Μένεμ, της πρώην Μις Υφήλιος από την Χιλή Σεσίλια Μπολόκο με τον επιχειρηματία επίσης από τη Χιλή Χοσέ Πέπο Ντάιρε.

Σχετικά άρθρα