Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα δώσω χρήματα σε όλους, υπόσχεται ο Μπάιντεν

Θα δώσω χρήματα σε όλους, υπόσχεται ο Μπάιντεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πενσυλβάνια, Τζο Μπάιντεν,

Το οικονομικό του πρόγραμμα παρουσίασε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν μιλώντας σε βιομηχανικούς εργάτες στην Πενσιλβάνια.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ.

Το ποσό των 700 δισ. δολαρίων για την ανάκαμψη της οικονομίας, ελάχιστο εγγυημένο ωρομίσθιο, περισσότερες δουλειές, αυξημένες δημόσιες επενδύσεις- αυτή είναι η συνταγή του Τζο Μπάιντεν για την αμερικανική οικονομία.

Την Πέμπτη ο υποψήφιος των Δημοκρατικών επισκέφθηκε εργοστάσιο μεταλλουργίας στο Ντάνμορ της Πενσυλβάνια για να ανακοινώσει τα φιλόδοξα σχέδιά του, σε μία εμφανή προσπάθεια να προσεγγίσει περισσότερους ψηφοφόρους της μεσαίας τάξης.

«Μόνο στην πρώτη θητεία μου θα επενδύσουμε 400 δισεκατομμύρια δολάρια για νέα προϊόντα, νέα υλικά που χρειάζεται η χώρα μας για να εκσυγχρονίσει υποδομές, να αναπληρώσει αποθέματα, να ενδυναμώσει την εθνική ασφάλεια», υπόσχεται ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Με αυτά τα λόγια ο Μπάιντεν προσπαθεί να χτυπήσει τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τα ίδια του τα όπλα, δηλαδή μία φιλόδοξη οικονομική και επιχειρηματική ατζέντα, χωρίς ωστόσο να αγνοεί τις ανάγκες των εργαζομένων.

Πάντως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών ξεκαθαρίζει ότι τα δισεκατομμύρια δεν μοιράζονται αδιακρίτως, αλλά με στόχο να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της αμερικανικής οικονομίας.

«Στον αγώνα για το μέλλον η Αμερική δεν μπορεί να μείνει στο περιθώριο», τονίζει ο Μπάιντεν.

«Γι αυτό προτείνω μία τεράστια αύξηση των επενδύσεων στην έρευνα, κατά 300 δισεκατομμύρια δολάρια στην πρώτη θητεία μου, ώστε να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στις νέες βιομηχανικές προκλήσεις, όπως η τεχνολογία μπαταριών, η τεχνητή νοημοσύνη, η βιοτεχνολογία, οι καθαρές μορφές ενέργειας. Αυτό είναι το μέλλον».

Σχετικά άρθρα