Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

65χρονος Γάλλος κατηγορείται για κακοποίηση 300 ανηλίκων στην Ινδονησία

65χρονος Γάλλος κατηγορείται για κακοποίηση 300 ανηλίκων στην Ινδονησία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γαλλία, Ινδονησία, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Ένας Γάλλος συνταξιούχος, που θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 300 ανηλίκων, συνελήφθη στην Τζακάρτα και κινδυνεύει να του επιβληθεί ακόμη και η θανατική ποινή, ανακοίνωσαν οι Αρχές της Ινδονησίας.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 65χρονο στα τέλη Ιουνίου, σε ένα ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Στο δωμάτιό του βρέθηκαν δύο ανήλικα κορίτσια.

Ο Γάλλος, που κατάγεται από το Παρίσι, είχε δημιουργήσει ένα στούντιο στο δωμάτιο.

«Παρέσερνε τις ανήλικες υποσχόμενος ότι θα εργάζονταν ως μοντέλα», είπε ο αρχηγός της Αστυνομίας της Τζακάρτας, Νάνα Σουντιάνα, σε συνέντευξη Τύπου.

«Όσες δέχονταν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του πληρώνονταν με 250.000 έως 1 εκατομμύριο ρουπίες (περίπου 10-60 ευρώ). Εκείνες που αρνούνταν, τις ξυλοκοπούσε», πρόσθεσε.

Ο 65χρονος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης, ακόμη και με την ποινή του θανάτου, εάν του απαγγελθούν κατηγορίες με βάση τον νόμο για την προστασία των παιδιών.

Η Αστυνομία διευκρίνισε ότι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο ή φωτογραφίες περισσότερων από 300 ανηλίκων, ηλικίας από 10 μέχρι 17 ετών.

Πιστεύεται ότι βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο συνταξιούχος είχε επισκεφθεί πολλές φορές την Ινδονησία, με τουριστική βίζα.

Σύμφωνα με το δίκτυο ECPAT International που αγωνίζεται κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, περίπου 70.000 παιδιά πέφτουν θύματα τέτοιων εγκληματικών πράξεων κάθε χρόνο στην Ινδονησία.

Τον περασμένο μήνα συνελήφθη στην Τζακάρτα, κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, ο Αμερικανός Ρας Μέντλιν, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για μια υπόθεση απάτης με κρυπτονομίσματα.

Σχετικά άρθρα