Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοσοβάροι τζιχαντιστές απειλούν δημοσιογράφο με αποκεφαλισμό

Κοσοβάροι τζιχαντιστές απειλούν δημοσιογράφο με αποκεφαλισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλβανία, Βισάρ Ντουρίκι, Ζεκερία Τσαζίμι, Ιμάμης, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόσοβο, Σεφκέτ Κρασνίκι, Τζαμί, Τζιχαντιστές,

Κοσοβάροι τζιχαντιστές απειλούν τον δημοσιογράφο της Express, Βισάρ Ντουρίκι, με αποκεφαλισμό μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του για τα δίκτυα των φανατικών μουσουλμάνων στην χώρα, που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος.

Με συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βισάρ Ντουρίκι αποκάλυψε ότι οι τζιχαντιστές τον απειλούν με αποκεφαλισμό καθώς θα έχει την ίδια τύχη με τους Αμερικανούς δημοσιογράφους.

“Τα μηνύματα είναι δεκάδες, ακόμη και μέσα από το twitter. δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής” δήλωσε ο Ντουρίκι στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Μετά την απίστευτη καταγγελία κινητοποιήθηκαν οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα που κάλεσαν τις αρχές του Κοσόβου να τον προστατεύσουν.

“Η καταγγελία του Βισάρ Ντουρίκι είναι πολύ σημαντική και μας προβληματίζει. Πρέπει άμεσα οι αρχές του Κοσόβου να κάνουν έρευνα και να προστατεύουν όσο καλύτερα μπορούν τον δημοσιογράφο” δήλωσε ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα, Κριστόφ Ντελουάρ.

Σήμερα η αστυνομία στο Κόσοβο συνέλαβε τον ιμάμη του μεγάλου τεμένους της Πρίστινα, Σεφκέτ Κρασνίκι.

Σύμφωνα με τα τοπικά δίκτυα το όνομά του έχει ακουστεί σε πολλά ρεπορτάζ, που αφορούν τον ισλαμικό εξτρεμισμό στο Κόσοβο, και συνδέουν την κράτησή του με τις 40 συλλήψεις υπόπτων για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, που είχε κάνει η αστυνομία πριν από λίγες εβδομάδες.

Σχετικά άρθρα