Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

87 Ουκρανοί νεοναζί και στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μεγάλη μάχη

87 Ουκρανοί νεοναζί και στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μεγάλη μάχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ναζί, Νέα Ρωσία, Νεοναζί, Ντονέτσκ, Ουκρανία, Ρωσία,

Σε 87 τουλάχιστον υπολογίζει το Κίεβο τους νεκρούς Ουκρανούς ενόπλους σε μεγάλη μάχη με τους ρωσόφωνους αντάρτες.

Από αυτούς τους 87 οι περισσότεροι ήταν “εθελοντές” (έτσι αναφέρουν τόσο το Κίεβο όσο και τα φιλογερμανικά Μέσα τους ναζιστές ενόπλους των ακροδεξιών συμμοριών) και λιγότεροι στρατιώτες του ουκρανικού στρατού.

Οι ναζιστικές παραστρατιωτικές συμμορίες και οι Ουκρανοί στρατιώτες είχαν περικυκλωθεί για περισσότερο από μια εβδομάδα από τους αντάρτες στο Ιλοβάισκ, στα 20 χιλιόμετρα από το Ντονέτσκ, το προπύργιο της επανάστασης στην ανατολική Ουκρανία. Αυτά τα “παλικάρια”, οι ναζί “εθελοντές”, σκόπευαν να μπουν νικητές στο Ντονέτσκ και να αρχίσουν τα πλιάτσικα και τις σφαγές αμάχων.

Όμως οι αντάρτες, στην αιφνιδιαστική τους επίθεση, τους περικύκλωσαν κι άρχισαν να τους σφυροκοπούν. Και ήταν βέβαιο ότι δεν θα είχε επιβιώσει ναζιστικό ρουθούνι εάν ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ζητούσε από τους αντάρτες να αφήσουν “δίοδο” στους Ουκρανούς κυβερνητικούς, στρατιώτες και συμμορίτες, να γλιτώσουν.

Ωστόσο, τους νεκρούς αυτούς, τους υμνητές του Χίτλερ και του Τρίτου Ράιχ, όλα τα διεθνή πρακτορεία τους μεταδίδουν ως δήθεν “εθελοντές” που είχαν βαριές απώλειες από τους αντάρτες. Εμείς σας λέμε την αλήθεια, ήταν μέλη ναζιστικών ακροδεξιών οργανώσεων, παραστρατιωτικοί, μισθοφόροι κι άλλα καλόπαιδα.

*Στην κεντρική φωτογραφία, Ουκρανοί “εθελοντές” νεοναζί του τάγματος Αζόφ, χαιρετάνε ναζιστικά! Αυτούς στηρίζει η Μέρκελ, αυτούς δυστυχώς στηρίζει και η ελληνική κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα