Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρέφ Αλί Ναγιέντ: Ισχυρή Αραβο-Αιγυπτιακή απάντηση στους τρομοκράτες Γενίτσαρους στην Τρίπολη

Αρέφ Αλί Ναγιέντ: Ισχυρή Αραβο-Αιγυπτιακή απάντηση στους τρομοκράτες Γενίτσαρους στην Τρίπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ισλαμιστές, Λιβύη, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Ο δρ. Αρέφ Αλί Ναγιέντ, επικεφαλής του κινήματος «Αναβιώνοντας τη Λιβύη», σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Al-Youm7» είπε ότι η Αραβο-Αιγυπτιακή απάντηση [διαβάστε εδώ] στον παραληρητικό Οθωμανό σουλτάνο, που έδειχνε τον χάρτη της Λιβύης με αλαζονεία, θράσος και προκλητικότητα, ήταν σταθερή και έντονη.

Η Αραβο-Αιγυπτιακή απάντηση ακούγεται στους νεο-οθωμανούς στρατιώτες που βρίσκονται σήμερα στην Τρίπολη, στους νέους τρομοκράτες Γενίτσαρους, στους αναπληρωτές φοροεισπράκτορες και στους μεσίτες τους, που έσπευσαν στην Τρίπολη για να αρπάξουν με ψεύτικα συμβόλαια το μέλλον της Λιβύης κλέβοντας τον πλούτο της.

«Ζήτω στη Λιβύη, ζήτω στην Αίγυπτο, ζήτω στο αραβικό έθνος, με αλληλεγγύη και ενότητα απέναντι την ακόρεστη απληστία των νεο-Οθωμανών και άλλων αποικιοκρατών», είπε.

Σημείωσε ότι η Λιβύη είναι ιδρυτικό μέλος του Αραβικού Συνδέσμου και συμμετέχουσα στο σύστημα της κοινής Αραβικής Άμυνας και ως εκ τούτου δεν αποτελεί έκπληξη που οι αδελφοί της βιάζονται να τη σώσουν από μια τουρκική εισβολή και μια τουρκο-ιρανική συμμαχία.

Η Λιβύη, τόνισε, πρέπει να εκπροσωπηθεί στον Αραβικό Σύνδεσμο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, τη μόνη νόμιμα εκλεγμένη Αρχή στη Λιβύη και την κυβέρνηση του Αμπντουλάχ αλ Θίνι που αυτή υποστηρίζει.

Σχετικά άρθρα