Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακυρώθηκε η επίσκεψη Λαβρόφ και Σοϊγκού στην Τουρκία με θέμα τη Λιβύη

Ακυρώθηκε η επίσκεψη Λαβρόφ και Σοϊγκού στην Τουρκία με θέμα τη Λιβύη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Λιβύη, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Σεργκέι Σόιγκου, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ,

Οι Ρώσοι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας δεν θα επισκεφθούν την Τουρκία όπως είχε προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, μεταδίδουν το μεσημέρι της Κυριακής τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αναμεταδίδει το Hellas Journal.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αποφάσισαν σε τηλεφωνική κλήση ότι οι διαπραγματεύσεις για τη Λιβύη και τη Συρία θα διατηρηθούν από τους υφυπουργούς Εξωτερικών τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, επρόκειτο να επισκεφθούν σήμερα την Τουρκία, προκειμένου να συναντηθούν με τους Τούρκους ομολόγους τους, Τσαβούσογλου και Ακάρ, στην Κωνσταντινούπολη, όπως είχε μεταδώσει η ανταποκρίτρια του «Open», Μαρία Ζαχαράκη.

Οι συνομιλίες χαρακτηρίζονταν κρίσιμες, καθώς αναμενόταν να συζητηθεί το λιβυκό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ρωσίας.

Σχετικά άρθρα