Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

29χρονη σωφρονιστική υπάλληλος το «έκανε» με φυλακισμένο

29χρονη σωφρονιστική υπάλληλος το «έκανε» με φυλακισμένο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι,

Σκάνδαλο προκλήθηκε στο Άινταχο των ΗΠΑ όταν αποκαλύφθηκε ότι σωφρονιστική υπάλληλος το «έκανε» με φυλακισμένο και του έδωσε και.. καυτές φωτογραφίες της για να τη θυμάται, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η 29χρονη Μιράντα Άκερμαν κατηγορείται για ολοκληρωμένη επαφή με ενήλικο κρατούμενο και παράνομη εισαγωγή λαθραίων στο Ινστιτούτο Ανώτατης Ασφάλειας του Άινταχο, όπου εργαζόταν έως την παραίτησή της στις αρχές Απριλίου, σύμφωνα με την Idaho Press.

Η Άκερμαν φέρεται να είχε σχέση με τον κρατούμενο για περισσότερο από έναν μήνα, αρχής γενομένης την 9η Φεβρουαρίου σε περιοχή της φυλακής όπου οι κρατούμενοι κουρεύονται, είπε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Άντα, Πάτρικ Ορ.

Η Άκερμαν κατηγορείται επιπλέον ότι έδωσε στον φυλακισμένο γυμνές φωτογραφίες της που οδήγησαν στην κατηγορία της εισαγωγής λαθραίων, είπαν Αστυνομία και εισαγγελείς.

Η φερόμενη δραστηριότητα έλαβε χώρα περισσότερες από μία φορά σύμφωνα με το ΚΒΟΙ.

Έρευνα ξεκίνησε τέλος Απριλίου αφού το αρμόδιο τμήμα του Άινταχο επικοινώνησε με τους αρμοδίους στο γραφείο του σερίφη.

Η Άκερμαν παραδόθηκε στις Αρχές την περασμένη Παρασκευή αφού δικαστής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, αναμενόταν να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου την Τρίτη ενώ το πρωί της Τετάρτης πλέον δεν είναι υπό κράτηση.

Σχετικά άρθρα