Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Kιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε μετά από 15 μέρες – Κρατά αποστάσεις λόγω Covid-19

Ο Kιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε μετά από 15 μέρες – Κρατά αποστάσεις λόγω Covid-19
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Τη 13η συνάντηση του πολιτικού γραφείου του εργατικού κόμματος προέδρευσε ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, κρατώντας όμως αποστάσεις ασφαλείας από τους υπόλοιπους αξιωματούχους στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε το παρών στη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του Εργατικού Κόμματος, το οποίο συζήτησε τα οικονομικά ζητήματα της χώρας.

Η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου η οποία είχε διάρκεια δύο ημερών είχε να κάνει με τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν στη χώρα εξαιτίας της παγκόσμιας ανησυχίας λόγω του κορωνοϊού, καθώς η Βόρεια Κορέα ήδη αντιμετωπίζει κυρώσεις από διάφορες χώρες εξαιτίας του πυρηνικού της προγράμματος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο KCNA στη συνεδρίαση συζητήθηκαν «κρίσιμα ζητήματα σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη της αυτάρκους οικονομίας της χώρας και της βελτίωσης των συνθηκών ζωής των ανθρώπων».

Ακόμα συζητήθηκε η χημική βιομηχανία και η παραγωγή λιπασμάτων της χώρας.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη 13η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου, ο Κιμ φαίνεται ευδιάθετος και γελαστός κρατώντας μία απόσταση ασφαλείας δύο μέτρων από τους υπόλοιπους αξιωματούχους.

Σχετικά άρθρα