Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από το «Γιαβούζ»

Ισραηλινά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από το «Γιαβούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Ισραήλ, Κύπρος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,

Για στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε στην θαλάσσια περιοχή του σκλαβωμένου Ριζοκαρπάσου κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως αναμεταδίδει το κυπριακό «Σίγμα», η τουρκική εφημερίδα «Turkiye» δημοσίευσε και σχετικό βίντεο το οποίο σημειώνει πως από την Δευτέρα πραγματοποιούνται ασκήσεις έρευνας και διάσωσης, με τη συμμετοχή στρατιωτικών ελικοπτέρων και πολεμικών πλοίων καθώς και drones.

Οι ασκήσεις έγιναν ανοιχτά του Ριζοκαρπάσου και του Ακρωτηρίου του Αποστόλου Ανδρέα.

Επιπλέον, ο λογαριασμός Babak Taghvaee που ασχολείται με αμυντικά θέματα, αναφέρει πως χθες το γεωτρύπανο Yavuz της Τουρκίας συνοδευόμενο από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό πραγματοποίησε παράνομη γεώτρηση στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Στη συνέχεια, η ισραηλινή αεροπορία χρησιμοποίησε δύο αεροσκάφη Nachshon Shavit ELINT / SIGINT με σειρές 679 & 684 για να παρακολουθεί τη δραστηριότητά τους στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τις κινήσεις των ισραηλινών στην περιοχή πάνω από τις παράνομες γεωτρήσεις των Τούρκων επιβεβαιώνουν και άλλοι ισραηλινοί λογαριασμοί στο twitter.

Σχετικά άρθρα