Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελευθεροτέκτονες Ουάσιγκτον: Όχι στο τυφλό μίσος της φυλετικής έντασης

Ελευθεροτέκτονες Ουάσιγκτον: Όχι στο τυφλό μίσος της φυλετικής έντασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ελευθεροτεκτονισμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουάσιγκτον,

Σε ηχηρή δημόσια ανακοίνωση, έκκληση για δικαιοσύνη, κοινωνική ειρήνη και αδελφοσύνη, προέβησαν οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι των ελευθεροκτονικών Μεγάλων Στοών της Ουάσιγκτον και της περιφέρειας της Κολούμπια, εξαιτίας των βίαιων διαδηλώσεων που ταλανίζουν την αμερικανική πρωτεύουσα και άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Ελευθεροτεκτονισμός αποτελεί «ένα τολμηρό παράδειγμα για το πώς άνδρες διαφορετικών φυλών μπορούν να αγαπούν και να σέβονται ο ένας τον άλλον».

Υπογραμμίζεται ότι οι Ελευθεροτέκτονες προάγουν τον σεβασμό, την αδελφοσύνη και την ισότητα ανεξάρτητα από εθνική καταγωγή, τάξη και πολιτικές αντιλήψεις.

«Κάθε Αδελφός θα πάρει τη δική του απόφαση για το πώς να θρηνήσει το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και πώς θα ζητήσει Δικαιοσύνη.

»Όμως οι Ελευθεροτέκτονες δεν θα υποκύψουν στο τυφλό μίσος της φυλετικής έντασης, ούτε θα συμβάλουν στη φλεγμονή αυτών των καταστρεπτικών παθών».

Οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι καλούν όλους τους Ελευθεροτέκτονες να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πάψει ο διχασμός στην αμερικανική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα