Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κάμερον κήρυξε τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος

Ο Κάμερον κήρυξε τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λονδίνο, Ντέιβιντ Κάμερον, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Μέτωπο με τους τρομοκράτες τζιχαντιστές τους Ισλαμικού Κράτους άνοιξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Μιλώντας στη Βουλή, ανακοίνωσε νέα ενισχυμένα μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή των τζιχαντιστών στη χώρα, τονίζοντας ότι “στο τέλος θα νικήσουμε τους τρομοκράτες”

Όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός Πρωθυπουργός, οι αστυνομικοί θα έχουν στο εξής το δικαίωμα να προχωρούν σε κατάσχεση των διαβατηρίων των υπόπτων ισλαμιστών που σχεδιάζουν να φύγουν για το Ιράκ ή τη Συρία για να πολεμήσουν.

Η Βρετανία είναι επίσημα πια ο υπ΄αριθμόν ένας στόχος για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και δυστυχώς μπορούν πολύ εύκολα να την χτυπήσουν, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 500 Βρετανοί μάχονται ήδη στο πλευρό της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης.

Όπως όμως αποκάλυψε στην ομιλία του ο Ντέιβιντ Κάμερον εκτός από τους Βρετανούς υπάρχουν και 700 Γάλλοι και 400 Γερμανοί πολίτες, που πολεμούν μαζί με το Ισλαμικό Κράτος.

Σήμερα σήμανε συναγερμός στις δυνάμεις ασφαλείας της Βρετανίας αφού οι Αρχές φοβούνται εκτεταμένο τρομοκρατικό χτύπημα και σύμφωνα με την εφημερίδα SUN οι ειδικές δυνάμεις (SAS) στήνουν βάση στο Λονδίνο και η βρετανική πρωτεύουσα «οχυρώνεται».

Σχετικά άρθρα