Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Γερμανία οι Αρχές βγάζουν βόλτα -με αστυνομική συνοδεία- καταδικασμένο κανίβαλο

Στη Γερμανία οι Αρχές βγάζουν βόλτα -με αστυνομική συνοδεία- καταδικασμένο κανίβαλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κανιβαλισμός,

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία η πληροφορία ότι ο 58χρονος καταδικασμένος σε ισόβια κανίβαλος Άρμιν Μάιβες βγαίνει για βόλτες σε διάφορες πόλεις με άδεια των Αρχών και υπό συνοδεία αστυνομικών.

Ο Μάιβας, σύμφωνα με την Bild, κυκλοφορεί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του «φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλο».

«Τον συνοδεύουν δύο αστυνομικοί.

»Τον πηγαίνουμε πάντα σε άλλο κρατίδιο από αυτό στο οποίο κρατείται για λόγους ασφαλείας και εκεί μπορεί να κάνει βόλτα» δήλωσε αστυνομική πηγή στη γερμανική εφημερίδα.

Τον Μάρτιο του 2001 ο Μάιβες είχε δολοφονήσει τον 43χρονο Μπερντ Μπράντες με μια μαχαιριά στην καρδιά πριν να τον ευνουχίσει και να τηγανίσει το πέος του «με αλάτι, πιπέρι και σκόρδο» όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη το 2007.

Ο Μάιβες είχε βρει το θύμα του μετά από διαφήμιση που ανήρτησε και στην οποία έγραφε ότι αναζητούσε κάποιον που ήταν πρόθυμος να σκοτωθεί και να φαγωθεί.

Όπως είχε αποκαλύψει στη δίκη ο Μάιβες οι δύο πρώτοι «υποψήφιοι» είχαν απορριθφεί ο πρώτος «γιατί δεν υπήρχε χημεία» και ο δεύτερος επειδή ήθελε πρώτα να τον καρφώσει στο πάτωμα και να τον χτυπήσει μέχρι θανάτου γεγονός που βρήκε «περίεργο».

Ο Μάιβες είχε συλληφθεί μετά την δημοσιοποίηση δεύτερης παρόμοιας αγγελίας το 2002 με έναν φοιτητή από την Αυστρία να ενημερώνει τότε τις Αρχές.

Το 2006 0 48χρονος κανίβαλος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη σε δεύτερο βαθμό καθώς αρχικά, το 2004, είχε καταδιαστεί σε κάθειρξη 8,5 ετών.

Καθοριστική για την καταδίκη σε ισόβια του Μάιβες είχε αποδειχθεί η κατάθεση ψυχολόγου ο οποίος είχε πει στο δικαστήριο ότι ο 48χρονος θα μπορούσε να δολοφονήσει ξανά «καθώς φαντασιωνόταν τον εαυτό του να τρώει νεαρά άτομα».

Σχετικά άρθρα