Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περισσότεροι από 80.000 θάνατοι στις ΗΠΑ – Κίνδυνος εάν ανοίξει πολύ γρήγορα η οικονομία

Περισσότεροι από 80.000 θάνατοι στις ΗΠΑ – Κίνδυνος εάν ανοίξει πολύ γρήγορα η οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Φάουτσι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ,

Οι ΗΠΑ μετρούν 1,35 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού και περισσότερους από 80.000 θανάτους, ενώ τα κρούσματα παγκοσμίως πλησιάζουν τα 4,2 εκατομμύρια και οι θάνατοι ξεπερνούν τους 285.000.

Ο επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, που συμμετέχει στην ομάδα των συμβούλων του Λευκού Οίκου για την επιδημία του κορωνοϊού, θα καταθέσει σήμερα ενώπιον της γερουσίας.

Θα προειδοποιήσει κατά του κινδύνου να ανοίξει πολύ γρήγορα η οικονομία των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι αυτό θα προκαλέσει «ανώφελα δεινά και θανάτους» επισημαίνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο τους New York Times.

«Αν παραλείψουμε κάποια σημεία των συστάσεων για το “Ανοίγουμε την Αμερική Ξανά”, τότε υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν πολλές εστίες στη χώρα», ανέφερε η εφημερίδα ότι δήλωσε ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών σε μέιλ του.

«Δεν θα έχει μόνο αποτέλεσμα ανώφελα δεινά και θάνατο, αλλά θα αποτελέσει και πισωγύρισμα στην προσπάθειά μας να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», πρόσθεσε ο Φάουτσι.

Οι κίνδυνοι που ενέχει το πρόωρο άνοιγμα της οικονομίας θα είναι το βασικότερο μήνυμα του Φάουτσι προς την επιτροπή Υγειονομικής Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων, τόνισαν οι New York Times αργά χθες.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύμβουλος και γαμπρός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε στο Fox News ότι οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει 9,3 εκατομμύρια διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό, εκ των οποίων τα 394.000 έγιναν χθες Δευτέρα.

Σχετικά άρθρα