Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αλ Νόσρα έδωσε “αναμνηστική” φωτό των αιχμάλωτων κυανόκρανων

Η Αλ Νόσρα έδωσε “αναμνηστική” φωτό των αιχμάλωτων κυανόκρανων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αιχμάλωτοι Πολέμου, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κυανόκρανοι ΟΗΕ, Μπασάρ αλ Άσαντ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Συρία, Τζιχαντιστές,

Η “θυγατρική” οργάνωση της Αλ Κάιντα στη Συρία, Μέτωπο Αλ Νόσρα, που είναι και σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος, ανέλαβε την ευθύνη για την αιχμαλωσία περισσότερων από 40 κυανόκρανων στα υψίπεδα του Γκολάν στη Συρία.

Οι 45 κυανόκρανοι από τα νησιά Φίτζι κρατούνται εδώ και τέσσερις ημέρες, ενώ η Αλ Νόσρα διαβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι δεν έχουν κακοποιηθεί, έδωσε μάλιστα και την ακόλουθη φωτογραφία στη δημοσιότητα ως απόδειξη των ισχυρισμών της.

Όπως μπορείτε, όλοι οι άνδρες δείχνουν να είναι καλά, ενώ από πίσω τους έχει αναρτηθεί η μαύρη τζιχαντιστική σημαία:

aixmalotoi

Στην ανακοίνωσή του το Μέτωπο Αλ Νόσρα αναφέρει ότι κρατά τους κυανόκρανους σε αντίποινα «για τη συνέργεια του ΟΗΕ» με το «εγκληματικό» καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

«Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών ο ΟΗΕ προσποιούταν ότι βρίσκεται στο πλευρό των Σύρων στην επανάστασή τους και στη μάχη τους εναντίον του εγκληματικού καθεστώτος. Ούτε μία απόφαση δεν ελήφθη για να σταματήσουν τα εγκλήματά του», καταγγέλλουν οι μακελάρηδες τζιχαντιστές και συνεχίζουν: «Αντίθετα, ο ΟΗΕ έλαβε πολλές αποφάσεις ομόφωνες εναντίον των τζιχαντιστών, επέβαλε κυρώσεις στο Μέτωπο Αλ Νόσρα και το περιέλαβε στον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

Δείτε επίσης και τις ταυτότητες των αιχμαλώτων:

un

Σχετικά άρθρα