Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

58χρονος ήπιε ληγμένα αναψυκτικά και πέθανε

58χρονος ήπιε ληγμένα αναψυκτικά και πέθανε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναψυκτικά, Ινδονησία,

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του 58χρονου Κέβιν Τζέιμς Ναν, που ήπιε ληγμένα αναψυκτικά και πέθανε στο σπίτι του στην Ινδονησία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 7NEWS που επικαλείται η Mirror, ο 58χρονος με καταγωγή από την Αυστραλία, φέρεται να ήπιε δύο κουτιά ληγμένου αναψυκτικού και έπειτα άρχισε να παραπονιέται στη σύζυγό του, Αριάντι ότι πονούσε στο στήθος.

«Πανικοβλήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω.

»Δυσκολευόταν να αναπνεύσει» περιγράφει η σύζυγος του άτυχου άνδρα.

«Τον ρώτησα αν ήθελε να πάμε στο νοσοκομείο, στην αρχή μου είπε ναι αλλά μετά το ξανασκέφτηκε και μου είπε να περιμένουμε λιγάκι» συνεχίζει η Αριάντι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ναν ήπιε τα ληγμένα αναψυκτικά το απόγευμα της Τετάρτης και μέσα σε λίγες ώρες άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία, είχε πόνους στο στήθος και ξάπλωσε.

Η σύζυγός του βγήκε να αγοράσει φάρμακα για την ελονοσία και του τα έδωσε μαζί με γάλα και άρχισε να κάνει εμετό.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του 58χρονου και σύμφωνα όσα δήλωσε στο 7NEWS ο επικεφαλής της έρευνας δεν φαίνεται να πρόκειται για έγκλημα.

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε κάποιο συμπέρασμα.

»Βρήκαμε ότι ήπιε κάτι που ήταν ληγμένο αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν σχετίζεται με το θάνατό του» εξηγεί και προσθέτει ότι πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σχετικά άρθρα