Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στον Λευκό Οίκο – Τι έδειξαν οι εξετάσεις σε Τραμπ

Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στον Λευκό Οίκο – Τι έδειξαν οι εξετάσεις σε Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λευκός Οίκος,

Θετικός στον νέο κορωνοϊό βρέθηκε μέλος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος εργάζεται στον Λευκό Οίκο, ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη.

«Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, βρέθηκαν αρνητικοί και η κατάσταση της υγείας τους παραμένει καλή», δήλωσε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το CNN, ο υπάλληλος άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα την Τετάρτη το πρωί.

Πρόκειται για τον δεύτερο άνθρωπο ο οποίος νοσεί με Covid-19 ενώ εργάζεται στον Λευκό Οίκο.

Ένας υπάλληλος στο γραφείο του αντιπροέδρου Μάικ Πενς βρέθηκε θετικός τον Μάρτιο.

Το νέο κρούσμα στον Λευκό Οίκο καταγράφεται καθώς οι ΗΠΑ αρχίζουν την επανεκκίνηση της οικονομίας, παρά τις επείγουσες προειδοποιήσεις από ειδικούς στον τομέα της υγείας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι «θανατική ποινή» για πολλούς Αμερικανούς.

Ο Τραμπ έχει επαινέσει κυβερνήτες που έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν τους περιορισμούς στην κοινωνική απόσταση και την επιχειρηματική δραστηριότητα, παρόλο που έχει παραδεχτεί ότι οι πολίτες θα υποφέρουν.

Περισσότεροι από 2.400 θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού καταγράφηκαν σε ένα 24ωρο στις ΗΠΑ, αριθμός ο οποίος αύξησε τον συνολικό απολογισμό σε πάνω από 75.500 νεκρούς, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Σχετικά άρθρα