Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόεδρος Λιθουανίας: Η Ρωσία είναι σε πόλεμο με την Ευρώπη

Πρόεδρος Λιθουανίας: Η Ρωσία είναι σε πόλεμο με την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λιθουανία, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, Ρωσία,

Πραγματικά άκρως επικίνδυνα για την Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύονται τα “υποτελή” της Άνγκελα Μέρκελ, που μπήκαν στην Ένωση προερχόμενα από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Λιθουανίας, μια Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, δήλωσε το Σάββατο ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με την Ουκρανία και κατά συνέπεια σε πόλεμο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή, μια Ντάλια από τη Λιθουανία, κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία στο όνομα της Ευρώπης! Μάλιστα, η ίδια Ντάλια της Λιθουανίας, κάλεσε την Ευρωπή να εξοπλίσει το Κίεβο, τη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου δηλαδή.

lithouania proedros

Διαβάστε το συλλογισμό αυτής της ανόητης από τη Λιθουανία, που θεωρεί ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία. Δεν ξέρουμε εάν το σκέφτηκε μόνη της, ή της το είπε η Μέρκελ, πάντως έχει ενδιαφέρον το πώς σκέφτεται η πρόεδρος του γερμανικού προτεκτοράτου:

«Είναι γεγονός ότι Ρωσία βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου με την Ουκρανία. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου εναντίον μίας χώρας που θα ήθελε να συνδεθεί στενά με την ΕΕ. Πρακτικά η Ρωσία βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου εναντίον της Ευρώπης» δήλωσε σε δημοσιογράφους μιλώντας στην αγγλική γλώσσα κατά την άφιξή της στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βοηθήσουμε την Ουκρανία να… υπερασπιστεί το έδαφός της και τους πολίτες της και να βοηθήσουμε σε στρατιωτικό επίπεδο, ειδικά (στέλνοντας) στρατιωτικό εξοπλισμό για να βοηθήσουμε την Ουκρανία να υπερασπιστεί τον εαυτό της επειδή σήμερα η Ουκρανία πολεμά σε έναν πόλεμο εκ μέρους ολόκληρης της Ευρώπης» υπογράμμισε η ίδια.

Καταλάβατε τώρα σε ποια Ευρώπη βρισκόμαστε; Αυτή δεν είναι η Ευρώπη του δυτικού πολιτισμού, είναι η Ευρώπη της Μέρκελ και των υποτακτικών της. Μια Ευρώπη που δεν έχει καμία σχέση με την Ένωση που ονειρεύτηκαν εκείνοι που τη δημιούργησαν. Είναι μια Ευρώπη που οι σύμμαχοι των ναζί στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τώρα ως σύμμαχοι και υποτακτικοί της Μέρκελ, υπό την καθοδήγηση των Πρώσων του Βερολίνου υλοποιούν το τέταρτο ράιχ.

Σχετικά άρθρα