Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία στέλνει μάσκες στα παλαιστινιακά εδάφη

Η Τουρκία στέλνει μάσκες στα παλαιστινιακά εδάφη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιμπραήμ Καλίν, Ισραήλ, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τουρκία,

Το ισλαμικό καθεστώς της Άγκυρας, μιμούμενο την κινεζική «διπλωματία της μάσκας», στέλνει αεροπλάνο με υγειονομικό υλικό στα παλαιστινιακά εδάφη.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, ύστερα από εντολές του αφέντη του, αεροπλάνο θα μεταφέρει υγειονομικό υλικό στους Παλαιστίνιους τόσο της Δυτικής Όχθης όσο και της Λωρίδας της Γάζας.

«Η Τουρκία θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού. Κρατάμε την ανθρωπιά ζωντανή ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να ζήσουν», έγραψε στο Twitter ο Ιμπράημ Καλίν, εκπρόσωπος ενός αυταρχικού καθεστώτος που έχει παράνομα εισβάλει σε τρεις γειτονικές χώρες, Κύπρος, Συρία και Ιράκ, κατέχει παράνομα εδάφη σε αυτές και επίσης επιχειρεί το ίδιο και στη μακρινή Λιβύη.

Ενός καθεστώτος που διώκει και φυλακίζει την άλλη άποψη είτε αυτή εκφέρεται από πολίτες, είτε από δημοσιογράφους. Ενός καθεστώτος τζιχαντιστών με γραβάτες.

Η Τουρκία του Ερντογάν, αν και βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, έχει στείλει υγειονομική βοήθεια σε 57 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής στα παλαιστινιακά εδάφη έχουν αναφερθεί δύο θάνατοι και 343 επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19.

Σχετικά άρθρα