Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεαρές προσφέρουν τα κορμιά τους στους τζιχαντιστές

Νεαρές προσφέρουν τα κορμιά τους στους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βιασμός, Βίντεο, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Συρία, Τζιχαντιστές,

Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι γυναίκες, μουσουλμάνες, από την Αυστραλία, τη Βρετανία και τη Μαλαισία πηγαίνουν στο Ιράκ και στη Συρία για να προσφέρουν τα κορμιά τους ως ερωτική συντροφιά στους πολεμιστές του Ισλαμικού Κράτους. Σκοπός τους είναι να ανακουφίζουν και να ευχαριστούν τους μαχητές όσο εκείνοι πολεμάνε για να εγκαθιδρύουν το ισλαμικό Χαλιφάτο.

“Αυτές οι γυναίκες θεωρείται ότι προσφέρουν τα κορμιά τους για ερωτική ικανοποίηση στους πολεμιστές της ISIS που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος”, είπε μια πηγή από τη Μαλαισία στο breitbart.com, προσθέτοντας ότι όσο κι αν αυτό ακούγεται αμφισβητήσιμο, ωστόσο, συμβαίνει.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 50 γυναίκες από τη Μαλαισία στο Ιράκ και στη Συρία, εθελοντικά, για να ικανοποιούν τους μακελάρηδες.

“Το ίδιο ισχύει και για Βρετανές μουσουλμάνες οι οποίες δεν πολεμάνε στην πρώτη γραμμή, αλλά εμπλέκονται σε αυτού τους είδους τις… υπηρεσίες”.

Το 2013 το Ισλαμικό Κράτος είχε απαιτήσει από γυναίκες Σουνίτισες, στη Συρία, να προσφερθούν ερωτικά στους μαχητές για να τους ανεβάσουν το ηθικό. Πολλές γυναίκες από την Τυνησία πήγαν στη Συρία ανταποκρινόμενες στο ερωτικό “ιερό” κάλεσμα. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι και 14χρονες κοπέλες έχουν προσφερθεί…

Τον Ιούνιο, όταν οι τζιχαντιστές κατέλαβαν την πόλη Μοσούλη στο Ιράκ, έβγαλαν ένα έδικτο με το οποίο ζήτησαν από τις γυναίκες της πόλης να πλαγιάσουν με τους τζιχαντιστές. Πολλές μάλιστα βιάστηκαν για να ανταποκριθούν στην “ιερή” συνουσία, ενώ απαιτήθηκε από τους κατοίκους της Μοσούλης να φέρουν όλα τα ελεύθερα κορίτσια της πόλης, που δεν ήταν παντρεμένα, για να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Τέσσερις γυναίκες λέγεται ότι αυτοκτόνησαν στη Μοσούλη, μετά το βιασμό τους από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Άλλες δύο νεαρές κοπέλες απήχθησαν από το σπίτι τους, όταν όρμησαν οι τζιχαντιστές, σκότωσαν τους άνδρες της οικογένειας και στη συνέχεια της βίασαν. Οι βιαστές μάλιστα διακήρυξαν ότι η πράξη τους ήταν νόμιμη στο όνομα της τζιχάντ (του ιερού πολέμου).

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο, με γυναίκες που υπήρξε θύματα “ιερού” βιασμού:

Σχετικά άρθρα