Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

455 νεκροί θύματα του Covid-19 και 57.298 τα κρούσματα στη Γερμανία

455 νεκροί θύματα του Covid-19 και 57.298 τα κρούσματα στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα κρούσματα και οι νεκροί από τον κορονοϊό στη Γερμανία.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 57.298 και 455 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 4.751 σε σύγκριση με την προηγούμενη μέρα, ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 66.

Ο ψηλότερος αριθμός κρουσμάτων, συνολικά 13.989, εντοπίζεται στο νότιο κρατίδιο της Βαυαρίας, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο Covid-19 στη Γερμανία.

Ταϊλάνδη: Στα 136 τα νέα κρούσματα

Το υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα ότι άλλοι δύο άνθρωποι πέθαναν από τον νέο κορονοϊό, με τους οποίους ανέρχεται σε 9 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον Covid-19 στη χώρα.

Νεκροί είναι ένας 54χρονος Ταϊλανδός στη νότια επαρχία Γιάλα, ο οποίος είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Ταϊλάνδη από τη Μαλαισία και μια 56χρονη Ταϊλανδέζα στην Μπανγκόκ, δήλωσε ο Ανουπόνγκ Σουτζαριγιακούλ, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο Τμήμα Ελέγχου των Ασθενειών στο υπουργείο Δημόσιας Υγείας. Και οι δύο κατέληξαν χθες Κυριακή 29 Μαρτίου.

Νωρίτερα η Ταϊλάνδη ανακοίνωσε ότι κατέγραψε σήμερα 136 νέα κρούσματα κορονοϊού, με τα οποία ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται σε 1.524, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού Κέντρου για τη Διαχείριση της Κατάστασης με τον Covid-19 (CCSA).

Τα κρούσματα στην Ταϊλάνδη είναι πιθανόν να συνεχίσουν να αυξάνονται και νέα κρούσματα αναφέρονται προσφάτως περισσότερο στις επαρχίες παρά στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ, σημείωσε ο εκπρόσωπος Ταουισίν Ουισανουγιοτίν.

Σχετικά άρθρα