Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πεσκόφ: Υγιής ο Πούτιν – Δεν χρειάζεται να κάνει τεστ κοροναϊού

Πεσκόφ: Υγιής ο Πούτιν – Δεν χρειάζεται να κάνει τεστ κοροναϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία,

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο πρόεδρος Πούτιν δεν έχει υποβληθεί σε τεστ για τον Covid-19 και δεν χρειάζεται να το κάνει καθώς είναι υγιής και δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

«Ο Πρόεδρος δεν είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε τέστ κορονοϊού, επειδή ο ίδιος, δόξα σοι ο Θεός, νοιώθει περίφημα και συνεχίζει να εργάζεται με βάση το πρόγραμμα του», δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Παράλληλα ο Πεσκόφ είπε ότι όσοι έρχονται άμεσα σε επαφή μαζί του κάνουν το τέστ, όπως για παράδειγμα οι εργάτες της γέφυρας της Κριμαίας, του οποίους ο Βλαντίμιρ Πούτιν βράβευσε στις 18 Μαρτίου στην Σεβασοτύπολη.

«Πράγματι, έτσι έγινε. Θεωρούμε ότι αυτά είναι επιβεβλημένα μέτρα πρόληψης.

»Για να μπορεί ο πρόεδρος να συνεχίσει να εργάζεται με βεβαιότητα, όλοι όσοι τον περιβάλλουν, πρέπει να λαμβάνουν μέτρα πρόληψης», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Η Ρωσία έχει ανακοινώσει ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 199 κρούσματα, που είναι πολύ λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Αλλά ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να αυξηθεί απότομα τις επόμενες μέρες, ενώ ένα άτομο που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό έχει πεθάνει.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο ίδιος είχε κάνει τεστ κορονοϊού όπως και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου.

Σχετικά άρθρα