Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπερλουσκόνι δίνει 10 εκατ. ευρώ στα νοσοκομεία για τον κοροναϊό

Ο Μπερλουσκόνι δίνει 10 εκατ. ευρώ στα νοσοκομεία για τον κοροναϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι,

Δωρεά ύψους 10 εκατ. ευρώ θα κάνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε νοσοκομεία της Λομβαρδίας, ώστε να αποκτήσουν επιπλέον κλίνες στις μονάδες εντατικής θεραπείας στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Την ανακοίνωση για την δωρεά του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας έκανε το κόμμα του, Forza Italia, με ανάρτηση στο Twitter την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η δωρεά του 83χρονου δισεκατομμυριούχου πολιτικού αναμένεται να βοηθήσει στην δημιουργία 400 επιπλέον κλινών σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομείων της Λομβαρδίας, μιας περιοχής που έχει πληγεί και εξακολουθεί να πλήττεται από τον κορoναϊό.

O Ιταλός κεντροδεξιός πολιτικός, μετά το ξέσπασμα του κοροναϊού στη χώρα του, εγκατέλειψε το Μιλάνο και ταξίδεψε στη Γαλλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο θέρετρο Σατονέφ-Γκρας, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της περιοχής στον γαλλικό Τύπο.

Αλλά και η ιταλική εφημερίδα La Stampa επιβεβαίωσε πως ο Μπερλουσκόνι άφησε πίσω του την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και επέλεξε τη Γαλλία «για να περάσει με περισσότερη ηρεμία την πολύ δύσκολη στιγμή που έχει δημιουργηθεί στο Μιλάνο».

Σχετικά άρθρα