Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε Ελληνίδα φοιτήτρια στην Ιταλία για τη ζωή στην καραντίνα

Τι είπε Ελληνίδα φοιτήτρια στην Ιταλία για τη ζωή στην καραντίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Φοιτητές,

Τη ζωή στην καραντίνα μετά την εξάπλωση του κοροναιού στην χώρα περιγράφει η φοιτήτρια Αφροδίτη Καρυδομάτη, κάτοικος του Μινέρμπε στην Βερόνα της Βόρειας Ιταλίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, την Τετάρτη επρόκειτο να ορκιστεί για το πτυχίο της ωστόσο η εξάπλωση του φονικού ιού είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή κάθε εκδήλωσης και δραστηριότητας στην πόλη, μέχρι την επόμενη εβδομάδα τουλάχιστον.

Παρά το γεγονός ότι η Βερόνα και το Τρέντο, όπου βρίσκεται το πανεπιστήμιο της, δεν συγκαταλέγονταν μέχρι και την Δευτέρα στις λεγόμενες «κόκκινες περιοχές» τα μαζικά κρούσματα κοροναϊού στην Ιταλία οδήγησαν τις Αρχές στην λήψη καθολικών μέτρων πρόληψης και προστασίας προκειμένου να περιοριστεί, όσο είναι αυτό δυνατόν, η περαιτέρω εξάπλωση του.

«Δεν είναι απόλυτη καραντίνα αλλά προσπαθούμε να τηρούμε αυτόν τον απλό κανόνα για όλους μας» δηλώνει συγκεκριμένα.

«Εμείς για να ταξιδέψουμε αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε επίσημο έγγραφο στο οποίο ο καθένας υπογράφει και δηλώνει τον λόγο για τον οποίον χρειάζεται να ταξιδέψει» προσθέτει η Αφροδίτη Καρυδομάτη περιγράφοντας πως σε κάθε περίπτωση αν ο λόγος που θέλει να ταξιδέψει κάποιος είναι σοβαρός, δεν υπάρχει περιορισμός ενώ αν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής είναι μάλλον αμφίβολο το αν θα πάρει έγκριση.

Σχετικά άρθρα