Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην αρχηγός της CIA: Οι τζιχαντιστές θα χτυπήσουν σύντομα στη Δύση

Πρώην αρχηγός της CIA: Οι τζιχαντιστές θα χτυπήσουν σύντομα στη Δύση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάικλ Χάιντεν, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ο πρώην αρχηγός της CIA Μάικλ Χάιντεν μιλώντας στο CNN προειδοποίησε ότι ο κύριος στόχος του Ισλαμικού Κράτους είναι να χτυπήσει στην Δύση για αυτό και στρατολογεί συνεχώς μουσουλμάνους από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει παγκόσμιες φιλοδοξίες τόνισε ο πρώην αρχηγός της CIA και τόνισε ότι θα προβούν σε επιθέσεις στην Δύση γιατί αυτό θα τους κάνει περισσότερο δημοφιλείς στον αραβικό κόσμο.

Το σημαντικό για τον Μάικλ Χάιντεν είναι ότι οι τζιχαντιστές έχουν ευρωπαϊκά και αμερικανικά διαβατήρια και όπως δείχνει όλη η δράση τους το πιο πιθανό είναι να χτυπήσουν σύντομα “τουλάχιστον πιο σύντομα από ότι εκτιμούσαμε”..

Πάντως όλο και περισσότεροι πολιτικοί και στελέχη του στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας βγαίνουν πλέον ανοικτά και ζητούν από τον Μπάρακ Ομπάμα να επιλέξει την επέμβαση προκειμένου να περιοριστεί η δράση του Ισλαμικού Κράτους.

Σχετικά άρθρα