Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

34χρονος μαχαίρωσε και πλάκωσε στο ξύλο την ίδια του την μητέρα

34χρονος μαχαίρωσε και πλάκωσε στο ξύλο την ίδια του την μητέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενδοοικογενειακή Βία, Κύπρος, Λεμεσός,

Για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον της ίδιας του της μητέρας κατηγορείται 34χρονος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής ενώ η 53χρονη μητέρα του οδηγούσε το αυτοκίνητό της με οδηγό τον γιο της, εκείνος της ζήτησε να σταματήσει κι αφού αποβιβάστηκε, έβγαλε αρχικά τα ρούχα του μένοντας με το εσώρουχο και ακολούθως άνοιξε μαινόμενος την πόρτα του οδηγού κι άρχισε να τη χτυπά με σουγιά στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Στη συνέχεια, αφού την τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο την έριξε στο έδαφος κι άρχισε να τη βαράει με χέρια και πόδια στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Όταν στον χώρο αφίχθη ο πατριός του, προσπάθησε να τον σταματήσει κι ο 34χρονος πρόταξε το μαχαίρι, αλλά χωρίς να καταφέρει να τον χτυπήσει.

Όπως μεταδίδει το philenews, ο 34χρονος τράπηκε σε φυγή παίρνοντας το αυτοκίνητο του πατριού του προς άγνωστη κατεύθυνση. 1,5 ώρα αργότερα εντοπίστηκε από περίπολο της Αστυνομίας με τον σουγιά στο κάθισμα και αργότερα συνελήφθη.

Η 53χρονη μητέρα του μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα αριστερού οφθαλμικού κόγχου, εκδορές στον λαιμό και στο πρόσωπο –πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο- και πολλαπλούς μώλωπες στο κεφάλι. Γι’ αυτό και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Εναντίον του 34χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα του τραυματισμού, της επίσης και πρόσκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά παράβαση του νόμου για τη βία στην οικογένεια και κοινής επίθεσης και τέθηκε υπό κράτηση τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα