Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει μπαμπάς το καλοκαίρι και μετά θα παντρευτεί τη σύντροφο του

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει μπαμπάς το καλοκαίρι και μετά θα παντρευτεί τη σύντροφο του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Μπόρις Τζόνσον,

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς περιμένουν το πρώτο παιδί τους και αρραβωνιάστηκαν σκοπεύοντας να παντρευτούν, ανακοίνωσε σήμερα το ζευγάρι.

«Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίδα Σίμοντς είναι πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους και ότι περιμένουν το μωρό τους στις αρχές καλοκαιριού» αναφέρει το ζευγάρι σε μια ανακοίνωση.

Ο 55χρονος Τζόνσον ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούλιο και οδήγησε το Συντηρητικό Κόμμα του σε μια αποφασιστική εκλογική νίκη τον Δεκέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Συντηρητικός Τζόνσον θα γίνει ο πρώτος Βρετανός πρωθυπουργός εδώ και 250 χρόνια που θα παντρευτεί, αφού ανέλαβε καθήκοντα, γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Sun επικαλείται μια πηγή από την Ντάουνινγκ Στριτ που λέει:

«Ο Μπόρις και η Κάρι είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Το γνώριζαν εδώ και λίγο καιρό, όμως το κρατούσαν κρυφό μέχρι να προχωρήσει η εγκυμοσύνη».

«Αυτό εξηγεί, εν μέρει, γιατί κρατούσε χαμηλούς τόνους πρόσφατα, αν και εργάζεται στον μέγιστο βαθμό και αυτό δεν θα αλλάξει.

»Η Κάρι είναι ενθουσιασμένη και θα συνεχίσει, επίσης, να εργάζεται στα σχέδιά της για το περιβάλλον» αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη την πηγή από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο Τζόνσον ήταν παντρεμένος πριν με τη Μαρίνα Γουίλερ.

«Δεν θα πόσταρα, υπό κανονικές συνθήκες, αυτού του είδους την ανάρτηση εδώ, όμως ήθελα οι φίλοι μου να το μάθουν από εμένα» έγραψε η 31χρονη Σίμοντς στο Instagram, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

«Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε ήδη, όμως για τους φίλους μου που δεν το ξέρουν, αρραβωνιαστήκαμε στα τέλη του προηγούμενου έτους… και θα έχουμε γεννητούρια στις αρχές του καλοκαιριού» υπογράμμισε, προσθέτοντας «Νιώθω απίστευτα ευλογημένη».

Σχετικά άρθρα