Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπουλέντ Γιλντιρίμ (πρωτοπαλίκαρο Ερντογάν): Θα καταστρέψουμε το Ισραήλ, θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ

Μπουλέντ Γιλντιρίμ (πρωτοπαλίκαρο Ερντογάν): Θα καταστρέψουμε το Ισραήλ, θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κατάσταση ξεφεύγει εντελώς στην Τουρκία. Ο πρόεδρος της ισλαμιστικής ΜΚΟ «Humanitarian Relief Foundation (IHH)», Μπουλέντ Γιλντιρίμ (Bulent Yildirim), της ίδιας οργάνωσης που έστελνε τους στολίσκους της «Ελευθερίας» στη Γάζα -στους οποίους συμμετείχαν και διάφοροι δικοί μας «χρήσιμοι ηλίθιοι» αριστεριστές-, μετέφερε όπλα στους τζιχαντιστές στη Συρία, θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα και διαδήλωνε να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί, διακήρυξε σε συνέδριο νεολαίων οπαδών του στην Κωνσταντινούπολη την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ.

«Η Ιερουσαλήμ θα απελευθερωθεί και το Ισραήλ θα καταστραφεί», είπε ο Μπουλέντ Γιλντιρίμ στα μέλη της οργάνωσής του.

Οι «μάρτυρες στη Συρία», συνέχισε, δηλαδή οι τζιχαντιστές, αλλά και οι «μάρτυρες» στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά (σ.σ. σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς κομάντος το 2010) και οι «μάρτυρες» της Παλαιστίνης θα ανοίξουν τον δρόμο για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ και την καταστροφή του Ισραήλ.

Εκατοντάδες ήταν οι νεολαίοι ισλαμιστές στο συνέδριο της IHH στην Πόλη.

Ο πρόεδρος της «IHH», που συνεργάζεται με τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών MIT, εξήγγειλε ότι η οργάνωσή του θα συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο νεολαίους μάρτυρες, έτοιμους να πεθάνουν για την Παλαιστίνη στον πόλεμο ενάντια στο Ισραήλ.

Πρόσθεσε ότι οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία δεν φοβίζουν τους «μάρτυρες» και υποσχέθηκε μεγάλες νίκες στη Συρία.

Με αυτή την Τουρκία ορισμένοι στην Αθήνα θέλουν να πάνε στην Χάγη; Με αυτή την Τουρκία θέλει ο Κώστας Σημίτης «επώδυνο συμβιβασμό»; Γιατί αυτή είναι η Τουρκία σήμερα.

Σχετικά άρθρα