Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παίκτης στο Μόναχο ο Χριστοδουλίδης – Έπαινοι του Χάρις της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής

Παίκτης στο Μόναχο ο Χριστοδουλίδης – Έπαινοι του Χάρις της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC), Γερμανία, Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, Εβραίοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Κύπρος, Μόναχο, Νίκος Χριστοδουλίδης, Ντέιβιντ Χάρις,

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε στο περιθώριο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου με τον επικεφαλής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις.

Ο Ντέιβιντ Χάρις, σε ανάρτησή του στο Twitter, δήλωσε ότι είναι πάντα χαρά και απόλαυση να συναντιέται με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, με τον οποίο δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη θεμάτων για να συζητήσουν.

«Από τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ», όπως έγραψε.

Ο κ. Χάρις δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Κύπρος είναι μια πολύτιμη φίλη των Ηνωμένων Πολιτειών και στρατηγικός εταίρος του Ισραήλ, ενώ δανειζόμενος μια φράση του προέδρου Ρούσβελτ χαρακτήρισε την Κύπρο «οπλοστάσιο της δημοκρατίας», αναφερόμενος προφανώς και στη στρατηγική της θέση στην περιοχή.

Πολύ ευοίωνο για τον ελληνισμό εν γένει και την Κύπρο ιδιαιτέρως ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης αποδεικνύεται καθημερινά και αναγνωρίζεται ως ικανότατος διπλωματικός παίκτης. Το έθνος έχει ανάγκη τέτοιους άνδρες.

Ένα από τα προτερήματα του Νίκου Χριστοδουλίδη είναι ότι γνωρίζει άριστα ιστορία. Διπλωματία δίχως γνώση της ιστορίας δεν γίνεται.

Σχετικά άρθρα