Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του Έλληνα ομογενή

ΗΠΑ: Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του Έλληνα ομογενή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος προέβη στο απονενοημένο διάβημα, την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ.

Η απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία σε βάρος της συζύγου του.

Εκείνος, ωστόσο, πεισματικά απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.

Στο παζλ του μυστηρίου έρχεται να προστεθεί μια νεότερη εξέλιξη: οι αστυνομικές αρχές ερευνώντας το σπίτι του Ντούλου, την Πέμπτη, ανακάλυψαν ένα γράμμα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Με αυτό επιχείρησε να προβάλλει την αθωότητά του αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει, αυτές τις ώρες, ο 52χρονος στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, Τζακόμπι, στο Μπρονξ.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν φύλλο και φτερό την οικία του Ντούλου, στην προσπάθειά τους να βρουν νέα αποδεικτικά στοιχεία που να πιστοποιούν την ενόχη ή μη του επιχειρηματία.

Οι αρχές, πάντως, είχαν περιέργεια να διαπιστώσουν εάν ο 52χρονος ομολογούσε στο σημειώμα τη δολοφονία της συζύγου του προτού επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Στο γράμμα, ωστόσο, δεν έγινε καμία αναφορά περί ενοχής. Τουναντίον, ο Ντούλος προέταξε τη μη εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος του Ντούλος, Νορμ Πάτις, ισχυρίστηκε – από τη μεριά του – την Τρίτη ότι όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν τον πελάτη του, ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

«Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως θα αυτοκτονούσε. Αντιμετωπιζόταν, όμως, από τον κόσμο, ως ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του.

»Το βάρος αυτό είναι ασήκωτο. Το μήνυμά μου σε όσους του προσάπτουν δολοφονία: ντροπή σας», τόνισε μεταξύ άλλων την Τρίτη ο δικηγόρος.

Την ήμερα που σημειώθηκε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο Ντούλος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, με την αναμενόμενη απόφαση να προβλέπει εκ νέου φυλάκιση.

Σχετικά άρθρα