Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Χαμάς εκτέλεσε 18 Παλαιστίνιους στη Γάζα και θα ακολουθήσουν κι άλλοι!

Η Χαμάς εκτέλεσε 18 Παλαιστίνιους στη Γάζα και θα ακολουθήσουν κι άλλοι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Χαμάς, Χεζμπολάχ,

Η Χαμάς εκτέλεσε την Παρασκευή 18 Παλαιστίνιους στη Γάζα, που καταδικάστηκαν από “επαναστατικό – στρατιωτικό” δικαστήριο (της Χαμάς) ως προδότες και συνεργάτες του Ισραήλ.

Το σάιτ almanar.com.lb του Λιβάνου, το οποίο είναι το επίσημο όργανο της Χεζμπολάχ, γράφει ότι η Χαμάς θα εκτελέσει κι άλλους “προδότες” στην προσπάθειά της να τσακίσει όλους που συνεργάζονται με τον “ισραηλινό εχθρό”.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι “προδότες” εκτελέστηκαν μετά από νόμιμες διαδικασίες. Οι ύποπτοι κατηγορήθηκαν για συνεργασία με το Ισραήλ και οδηγήθηκαν σε “επαναστατικά δικαστήρια”.

Το “επαναστατικό δικαστήριο” (της Χαμάς πάντα) κάλεσε όλους τους προδότες που υπάρχουν μέσα στη Γάζα να παραδοθούν στη Χαμάς, ώστε να “κανονιστούν οι υποθέσεις τους”.

Η Χαμάς, ωστόσο, δεν έδωσε τα ονόματα ή τα πρόσωπα των εκτελεσθέντων στη δημοσιότητα για να προστατέψει τους αθώους συγγενείς τους.

Να επισημάνουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη -γνωστή- ομαδική εκτέλεση ανθρώπων στη Γάζα από το καθεστώς της Χαμάς. Η προηγούμενη επίσημη παραδοχή της Χαμάς ότι σκότωσε Παλαιστίνιους “προδότες” είχε γίνει στις 6 Αυγούστου, διαβάστε εδώ: Επιβεβαίωση tribune: Η Χαμάς παραδέχεται ότι εκτέλεσε Παλαιστίνιους στη Γάζα.

Ωστόσο, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το ποιους θεωρεί η Χαμάς προδότες είναι άκρως υποκειμενικό. Στις 5 Αυγούστου είχαμε γράψει ότι η Χαμάς εκτέλεσε αθώους Παλαιστίνιους στη Γάζα, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τον πόλεμο και αμφισβήτησαν την εξουσία της τουρκόφιλης ισλαμιστικής οργάνωσης. Διαβάστε εδώ: Εξαγριωμένοι κάτοικοι της Γάζας επιτέθηκαν στον εκπρόσωπο της Χαμάς.

Το ακροδεξιό ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Χαμάς εκτελεί ως προδότη όποιον τολμήσει να την αμφισβητήσει. Οι μέθοδοι Ισλαμικού Κράτους που χρησιμοποιεί η Χαμάς για να κρατά τον παλαιστινιακό λαό φοβισμένο και υπόδουλο δεν διαφέρουν καθόλου από τις μεθόδους του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο επίσης αποκεφαλίζει όποιον τολμά να αμφισβητήσει την εξουσία του στις περιοχές που ελέγχει.

Σχετικά άρθρα