Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Χώρες σταματάνε την έκδοση βίζας για τους Κινέζους πολίτες

Κοροναϊός: Χώρες σταματάνε την έκδοση βίζας για τους Κινέζους πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιετνάμ, Κίνα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ρωσία, Τσεχία,

Η Τσεχική Δημοκρατία σταμάτησε την έκδοση βίζας για τους Κινέζους πολίτες για την αποφυγή της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων CTK, επικαλούμενο τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Τόμας Πέτριτσεκ.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δεν έχει μέχρι στιγμής σχολιάσει την είδηση αυτή.

Νωρίτερα σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι η Μόσχα θα σταματήσει προσωρινά την ηλεκτρονική έκδοση βίζας για τους Κινέζους πολίτες.

Την ίδια ώρα οι Αρχές του Βιετνάμ ανακοίνωσαν σήμερα ότι τρία νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στη χώρα, ανεβάζοντας σε 4 τον συνολικό τους αριθμό.

Δύο άνθρωποι δέχονται φροντίδα για τον ιό στην πρωτεύουσα Ανόι, αναφέρεται στην επίσημη εφημερίδα του υπουργείου Υγείας, ενώ άλλος ένας νοσηλεύεται στη βόρεια επαρχία Τανχ Χόα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων από το Ανόι.

Και οι τρεις επέστρεψαν πρόσφατα στο Βιετνάμ από την πόλη Βουχάν στην Κίνα, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του ξεσπάσματος του νέου κοροναϊού, διευκρινίζει η ίδια πηγή.

Την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει ότι δύο Κινέζοι πολίτες που εξετάστηκαν βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ο ένας από αυτούς έχει έκτοτε αναρρώσει.

Σχετικά άρθρα