Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καθηγήτρια Γυμνασίου παραδέχτηκε ότι αποπλάνησε έξι ανήλικους μαθητές της- Ποια ποινή την «περιμένει»

Καθηγήτρια Γυμνασίου παραδέχτηκε ότι αποπλάνησε έξι ανήλικους μαθητές της- Ποια ποινή την «περιμένει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νιου Τζέρσι, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Μία καθηγήτρια Γυμνασίου από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε «ολοκληρωμένα» έξι ανήλικους μαθητές της, εντός και εκτός σχολικού χώρου, παραδέχτηκε την ενοχή της λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της.

Σύμφωνα με την New York Post, η 40χρονη Nicole Dufault δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες συνουσίας την Πέμπτη, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

Η 40χρονη δασκάλα καλλιτεχνικών και φιλολογίας, που εργαζόταν στο Columbia High School, συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2014 για περιπτύξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές, η Dufault «το έκανε» με μαθητές «σε πολλές περιπτώσεις» από το 2013 μέχρι το 2014, εντός του σχολικού χώρου.

Οι εισαγγελείς αποκάλυψαν μάλιστα ότι η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο με ένα από τα αγόρια, ενώ ένας άλλος έφηβος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Εις βάρος της εκπαιδευτικού απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Φεβρουάριο του 2015.

Η ποινή της Dufault θα ανακοινωθεί στις 8 Ιουνίου του 2020 και η εισαγγελική Αρχή αναμένεται να προτείνει ποινή κάθειρξης 5 ετών.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκλεισε με την εισαγγελία, η 40χρονη θα πρέπει να εγγραφεί ισοβίως στο αρχείο σεξουαλικών παραβατών, ενώ δεν θα μπορεί ποτέ ξανά να διδάξει σε σχολείο.

Σχετικά άρθρα