Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βουλγαρία απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες για να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των ΗΠΑ

Η Βουλγαρία απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες για να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βουλγαρία, Διπλωματικό Σώμα, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα, Κατασκοπεία, Πράκτορες, Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία,

Η Βουλγαρία προχώρησε στην απέλασε δύο Ρώσων διπλωματών, καθώς τους κατηγορεί για διενέργεια κατασκοπείας, έγινε γνωστό την Παρασκευή.

Την είδηση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τη Ρωσική Πρεσβεία στη Σόφια.

Η Μόσχα αντιδρώντας στην απέλαση των δύο Βούλγαρων διπλωματών δήλωσε ότι διατηρεί το δικαίωμα της να δώσει την δική της απάντηση, μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti, το οποίο επικαλείται την Ρωσική Πρεσβεία στην Σόφια.

Νωρίτερα, η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχαρίεβα είχε δηλώσει ότι η Βουλγαρία προτίθεται να απελάσει δύο Ρώσους διπλωμάτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα Ιβάν Γκέσεφ εμπλέκονται σε υποθέσεις διενέργειας κατασκοπείας.

Η Βουλγαρία απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες για να ρίξει στάχτη στα μάτια των ΗΠΑ για τη συμμετοχή της στο έργο του αγωγού Turkish Stream;

Δηλαδή, για να το έχουμε «καθαρό», οι Βούλγαροι ενώ παίζουν το ενεργειακό παιχνίδι της Ρωσίας παρέα με την Τουρκία, ξαφνικά ενοχλήθηκαν από δύο Ρώσους κατασκόπους;

Ποιον προσπαθούν να πείσουν με αυτό το κακοστημένο σόου; Όποιος κουβαλά το ρωσικό φυσικό αέριο στην καρδιά της Ευρώπης, ενώ έχει προειδοποιηθεί να μην το κάνει, δεν μπορεί μετά να παριστάνει το θύμα ρωσικής κατασκοπείας.

Ωραίο το κόλπο Βλαδίμιρε με την απέλαση των διπλωματών σου, εξάλλου είσαι γνωστός μετρ της εξαπάτησης. Μαριονέτες τους έχεις Ερντογάν και Μπορίσοφ.

Σχετικά άρθρα