Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λιβύη, Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA), Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών, Χαλίφα Χαφτάρ,

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA). Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαφτάρ θα συναντήσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών κ. Δένδια, ενώ δεν αποκλείεται να δει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί αύριο, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 09.20 π.μ., στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα έχει απόψε, Πέμπτη βράδυ, ιδιωτική συνάντηση με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, μόλις αφιχθεί, στο ξενοδοχείο «King George».

Την επίσκεψη του Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα είχε προαναγγείλει από τις 29 Δεκεμβρίου 2019 ο διπλωματικός συντάκτης Στέφανος Μυτιληναίος στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα», όπως βλέπετε και στο απόκομμα:

Σχετικά άρθρα