Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γουίλιαμ και Χάρι διαψεύδουν το μπούλινγκ του πρώτου στον δεύτερο

Γουίλιαμ και Χάρι διαψεύδουν το μπούλινγκ του πρώτου στον δεύτερο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Ουίλιαμ Δούκας του Κέμπριτζ, Πρίγκιπας Χάρι Δούκας του Σάσεξ (Πρώην της Ουαλίας),

Ως «ψευδές» και «προσβλητικό» απορρίπτουν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι δημοσίευμα στο βρετανικό Τύπο για τη μεταξύ τους σχέση.

Εκπρόσωποι του δούκα του Κέμπριτζ και του δούκα του Σάσεξ ανέφεραν:

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε βρετανική εφημερίδα με εικασίες για τη σχέση μεταξύ του δούκα του Σάσεξ και του δούκα του Κέμπριτζ.

»Για αδερφούς που νοιάζονται τόσο βαθιά για θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση εμπρηστικής γλώσσας κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».

Η δήλωση αναφέρεται σε δημοσίευμα των Times, οι οποίοι επικαλούμενοι κύκλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ γράφουν ότι το ζευγάρι «εξωθήθηκε» από τη βασιλική οικογένεια λόγω του «μπούλινγκ» από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος δεν υποδέχθηκε θετικά την έλευση της Μέγκαν Μαρκλ στην οικογένεια και διαρκώς έβαζε εκείνη και τον αδερφό του «στη θέση τους».

Η δήλωση έγινε λίγο πριν από τη σύσκεψη κορυφής που έχει συγκαλέσει στο Σάντριγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η επιθυμία των Σάσεξ να αποστασιοποιηθούν μερικώς από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Πέρα από τους δύο αδερφούς και τη βασίλισσα στη σύσκεψη συμμετέχει και ο πατέρας τους, πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

Σχετικά άρθρα