Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

19χρονη ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στον Σαλβίνι – Τι απαντά η ίδια

19χρονη ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στον Σαλβίνι – Τι απαντά η ίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Ματέο Σαλβίνι,

Μέχρι και απειλές για τη ζωή της δέχτηκε η 19χρονη Erika Labbe, αφού ανέβασε στα social media μία φωτογραφία στην οποία ύψωνε το μεσαίο δάχτυλο δίπλα στον Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος κοιμόταν.

Η 19χρονη προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στην Ιταλία, δέχτηκε προσβολές και απειλές για τη ζωή της και αναγκάστηκε να διαγράψει τους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram.

Η Erika τράβηξε σέλφι την ώρα που ο Ματέο Σαλβίνι κοιμόταν δίπλα της σε πτήση από το Μπάρι στο Μιλάνο και ανέβασε story.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter και ο επικεφαλής της Λέγκας της Βορρά, τον οποίο η νεαρή ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι «φρόντισε να κάνει γνωστό το όνομά της παντού και εξασφάλισε ότι θα δεχτώ απειλές, προσβολές και κάθε είδους εκφοβισμό».

Προτού διαγράψει όλα της τα προφίλ στα social media, η νεαρή ανέβασε ένα ποστ, στο οποίο εξηγούσε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Είμαι 19 χρονών και -δεν θα το πιστέψετε, δεν είμαι “σαρδέλα”. Ευχαριστώ τον Ματέο Σαλβίνι που με εξέθεσε και φρόντισε να δεχτώ κάθε είδους προσβολή, απειλές για τη ζωή μου, εκφοβισμό και πορνογραφικό υλικό.

»Η αλήθεια είναι ότι μοιράστηκα αυτή τη φωτογραφία με τους φίλους μου για να επισημάνω την απίστευτη σύμπτωση του να συνταξιδέψω στην οικονομική θέση με τον Σαλβίνι και η κίνησή μου προοριζόταν για τους φίλους μου και όχι για τον Σαλβίνι» αναφέρει η Erika.

«Δεν ανήκω ούτε στα αριστερά ούτε στα δεξιά. Για την ακρίβεια δεν πολυνοιάζομαι για την πολιτική.

»Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση η φωτογραφία μου και δεν ήταν ποτέ αυτή η πρόθεσή μου.

»Και μια μικρή αλλά σημαντική σημείωση: ο διαδικτυακός εκφοβισμός υπάρχει και σήμερα εγώ ήμουν το θύμα.

»Οι λέξεις μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερο πόνο απ’ όσο νομίζεται και δυστυχώς δε φαίνεται να το καταλαβαίνουν πολλοί. Λυπάμαι πολύ».

Σχετικά άρθρα