Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

37χρονος σκότωσε 25χρονη και πέταξε τα μέλη της στα σκουπίδια

37χρονος σκότωσε 25χρονη και πέταξε τα μέλη της στα σκουπίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλένθια, Δολοφονίες, Ισπανία,

Σοκάρει η δολοφονία της 25χρονης Ισπανίδας Μάρτα Κάλβο Μπάρον, τα μέλη της οποία βρέθηκαν σκορπισμένα σε κάδους σκουπιδιών.

Ο 37χρονος διακινητής ναρκωτικών Χόρχε Ιγκνάσιο Πάλμα ομολόγησε ότι τεμάχισε το πτώμα της και το πέταξε σε διαφορετικούς κάδους σκουπιδιών.

Η νεαρή εξαφανίστηκε στις 7 Νοεμβρίου μετά από συνάντηση που είχε κανονίσει με τον Πάλμα στο σπίτι που νοίκιαζε στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα σάιτ γνωριμιών.

Ο Πάλμα είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών για μια προηγούμενη έρευνα που αφορούσε το θάνατο μιας ιερόδουλης την οποία επισκεπτόταν συχνά ο 37χρονος και πέθανε λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή τους σε οίκο ανοχής.

Όσον αφορά στη δολοφονία της Μπάρον, η Αστυνομία έχει ψάξει τους κάδους στη Βαλένθια και τα γύρω χωριά και τώρα επικεντρώνεται στα εργοστάσια διαχείρισης αποβλήτων και τα δημοτικά κέντρα ανακύκλωσης.

Ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ένα εργοστάσιο που μάζευε σκουπίδια από την περιοχή στην οποία ζούσε ο Πάλμα, διέκοψε τη λειτουργία του με εντολή της Αστυνομίας για να διευκολύνει την έρευνα για τα μέλη της σορού της Μάρτα.

«Ερευνούμε το θάνατο της Μάρτα. Ο Χόρχε Ιγκνάσιο έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για τη δολοφονία της Μάρτα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Πάλμα, που επέστρεψε στην Ισπανία αφού φυλακίστηκε για εμπορία ναρκωτικών μετά τη σύλληψή του το 2008 στην Ιταλία, όταν είχε πιαστεί με εννιά κιλά κοκαΐνης, εξαφανίστηκε πέντε ημέρες μετά την εξαφάνιση της Μάρτας.

Σχετικά άρθρα