Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκαρε ο Τραμπ με τους ηγέτες που τον «έθαβαν» σε βίντεο και «στοχοποιεί» τον Καναδό πρωθυπουργό

Φρίκαρε ο Τραμπ με τους ηγέτες που τον «έθαβαν» σε βίντεο και «στοχοποιεί» τον Καναδό πρωθυπουργό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καναδάς, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ, Τζάστιν Τριντό,

Μία νέα κόντρα προέκυψε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ανάμεσα στο Τζάστιν Τριντό και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κι αυτό γιατί όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ για τον Τζάστον Τριντό, εκείνος χωρίς ίχνος ντροπής τον χαρακτήρισε… διπρόσωπο.

«Είναι διπρόσωπος» είπε και δεν συνέχισε, παγώνοντας τους δημοσιογράφους και κάνοντας τους φωτογράφους να αστράψουν.

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, κάμερα «τσάκωσε» ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο Κορυφής του Λονδίνου, να ξεδίνουν σχολιάζοντας κάποιον που δεν ονοματίζουν αλλά φαίνεται να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μπόρις Τζόνσον, Τζάστιν Τριντό και Εμανουέλ Μακρόν καταγράφηκαν να κάνουν πλάκα με επίκεντρο τον Τραμπ, στη διάρκεια του επίσημου δείπνου που παρέθεσε στο Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ.

Στο βίντεο, σύμφωνα με την απόδοση του CBC, ο Τζόνσον ρωτά τον Μακρόν «γι’ αυτό άργησες;» με τον Τριντό να πετάγεται λέγοντας κάτι για μία συνέντευξη Τύπου 40 λεπτών.

Ο Τραμπ δεν αναφέρεται ονομαστικά σε κανένα καρέ του βίντεο, ωστόσο συμπεραίνεται πως οι ηγέτες σε εκείνον αναφέρονται επειδή είναι γνωστές οι μεγάλες σε διάρκεια συνεντεύξεις Τύπου που δίνει.

«Έπεσε το σαγόνι των συνεργατών του» προσθέτει ο Τριντό.

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ…

Σχετικά άρθρα