Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Σε κίνδυνο οι αμερικανικές εκλογές εάν δεν λογοδοτήσει ο Τραμπ – Είναι ανήθικος, πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου»

«Σε κίνδυνο οι αμερικανικές εκλογές εάν δεν λογοδοτήσει ο Τραμπ – Είναι ανήθικος, πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Αντιπροσώπων (ΗΠΑ), Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών, βουλευτής Άνταμ Σιφ, που επιβλέπει τις έρευνες για την πιθανή παραπομπή του Αμερικανού προέδρου δήλωσε πως αν ο Ντόναλντ Τραμπ δεν τεθεί υπόλογος, οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές ενδέχεται να διεξαχθούν υπό τον κίνδυνο ξένης ανάμιξης.

«Αν δεν νοιαστούμε για αυτό, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο πρόεδρος θα επιστρέψει σε αυτό, κάνοντας το ξανά και ξανά», είπε ο Σιφ σε δημοσιογράφους, κατηγορώντας τον Τραμπ ότι επιδιώκει επιπλέον ανάμιξη άλλων αντιπάλων χωρών, όπως η Κίνα.

«Δεν σκοπεύουμε να καθυστερήσουμε όταν η ακεραιότητα των επόμενων εκλογών βρίσκεται σε κίνδυνο», τόνισε.

«Είμαι εντονότατα ανήσυχος ότι αν απλά το αποδεχθούμε, προσκαλούμε όχι μόνο επιπλέον διαφθορά των εκλογών μας από αυτό τον πρόεδρο, αλλά την προσκαλούμε και από τον επόμενο πρόεδρο», πρόσθεσε.

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε ότι ο Τραμπ φαίνεται να πιστεύει ότι είναι υπεράνω «κάθε μορφής λογοδοσίας», και είναι επικίνδυνο «να έχουμε έναν ανήθικο πρόεδρο που πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου».

Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής, που είδε την Τρίτη το φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την έρευνα της Βουλή των Αντιπροσώπων, εις βάρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είναι «συντριπτικά».

Σχετικά άρθρα