Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιούχαραν τον Ερντογάν έξω από ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Γιούχαραν τον Ερντογάν έξω από ξενοδοχείο στο Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Άδοξο τέλος είχε η μίνι «φιέστα» που είχε στήσει η τουρκική αντιπροσωπεία για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο.

Έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα οπαδοί του, οι οποίοι κρατώντας τουρκικές σημαίες άρχισαν να τον επευφημούν όταν βγήκε στον δρόμο για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο οι επευφημίες των οπαδών του, επισκιάστηκαν από τις αποδοκιμασίες διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο και που φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ερντογάν και της πολιτικής του.

Η παρουσία τους όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας αλλά και των ανδρών της ασφάλειας του Τούρκου προέδρου προκειμένου να μην πλησιάσουν κοντά στον Τούρκο πρόεδρο και τους υποστηρικτές του.

Παράλληλα ο Ερντογάν απέφυγε να πλησιάσει τους υποστηρικτές του και οδηγήθηκε κατευθείαν στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο.

Σχετικά άρθρα