Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις μόνο ως δασκάλα;

Πώς να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις μόνο ως δασκάλα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δασκάλα, Ολίβια Σπράουερ, Φλόριντα,

Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση επειδή εργαζόταν και ως μοντέλο.

Ο λόγος για μία 26χρονη δασκάλα, την Ολίβια Σπράουερ, η οποία ασχολείτο και με το μόντελινγκ, βγάζοντας σέξι φωτογραφίες με μαγιό.

Όταν όμως εστάλησαν φωτογραφίες της με μπικίνι στο διευθυντή του σχολείου Martin County στη Φλόριντα, η Ολίβια βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση.

Η 26χρονη δασκάλα-μοντέλα είχε και ψευδώνυμο με τον τίτλο Βικτόρια Βαλεντίνη Τζέιμς.

Όπως η ίδια λέει, θα παραιτείτο ούτως ή άλλως, αφού ανακάλυψε ότι η καριέρα του μοντέλου είναι πολύ περισσότερο επικερδής από αυτή της δασκάλας.

Ο διευθυντής του σχολείου έπαθε σοκ με τις φωτογραφίες της δασκάλας και σκέφτηκε ότι θα αποτελέσει αρνητικό πρότυπο για τους μαθητές.

Έτσι η δασκάλα αγγλικών από το Μπόκα Ράτον έχασε τη δουλειά της, όταν την φώναξε και της έδειξε τη φωτογραφία ο διευθυντής.

Παραδέχτηκε ότι ασχολείται και με το μόντελινγκ και παραιτήθηκε.

Οι φωτογραφίες της Σπράουερ βρίσκονται και στην ιστοσελίδα Model Mayhem.

H ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «τελειόφοιτο φοιτήτρια που κατοικεί στη νότια Φλόριντα και της αρέσει να βρίσκεται μπροστά από την κάμερα».

Η Ολίβια δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που έκανε διπλή ζωή.

Αντίθετα αυτοδιαφημίζεται λέγοντας ότι «είναι ανοιχτόμυαλη και ότι της αρέσει το μόντελινγκ και οι φωτογραφίες κάθε είδους.

Έχει αρκετή εμπειρία ως μοντέλο, έχοντας φωτογραφηθεί για διαφημιστικά αλλά και για εκδόσεις περιοδικών».

Και η 26χρονη συνεχίζει λέγοντας ότι «έχει πολύ πλάκα, είναι κοινωνική και χαίρεται να ανακαλύπτει τι μπορεί να δημιουργήσει μαζί με τον φωτογράφο. Μπορεί να τον βοηθήσει γιατί έχει δημιουργικό μυαλό και το βασικότερο, της αρέσει να την φωτογραφίζουν και να την θαυμάζουν».

Η Ολίβια παραδέχεται ότι «της αρέσουν πολύ και οι γυμνές φωτογραφίες, όταν χρειάζεται και όταν οι φωτογράφοι λάβουν την καλύτερη γωνία».

Η Ολίβια σκοπεύει πλέον να ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά, που της ταιριάζει περισσότερο από το να είναι δασκάλα.

daskal 2

daskala 1

Σχετικά άρθρα